Αύγουστος 2021

Ο Tom Cruise επέμενε για την επιστροφή του Val Kilmer για το "Top Gun: Maverick"

Ο Τομ Κρουζ έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επανάληψη του ρόλου του Βαλ Κίλμερ ως Τομ "Iceman" Kazansky για το Top Gun: Maverick.

Ο παραγωγός της ταινίας Jerry Bruckheimer μίλησε πρόσφατα με το περιοδικό People και αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός πάλεψε να συμπεριλάβει τον Val στη συνέχεια.

«[Ο Τομ Κρουζ] είπε:« Πρέπει να έχουμε τον Βαλ, πρέπει να τον έχουμε πίσω. Πρέπει να τον έχουμε στην ταινία », είπε ο Jerry. «Και ήταν η κινητήρια δύναμη. Όλοι τον θέλαμε, αλλά ο Τομ ήταν πραγματικά ανένδοτος ότι αν πρόκειται να κάνει ένα άλλο Top Gun, ο Val έπρεπε να είναι μέσα σε αυτό. "

Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο σύζυγός της Ντάνι Μόντερ κρατιούνται χέρι χέρι κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας εξόδου στη Νέα Υόρκη

Η Τζούλια Ρόμπερτς βγήκε με τον σύζυγό της Ντάνι Μόντερ για μια βόλτα στη Νέα Υόρκη το απόγευμα της Δευτέρας (2 Αυγούστου).

Το μακροχρόνιο ζευγάρι κρατιόταν από τα χέρια ενώ έκανε βόλτα στο Midtown μαζί σε σπάνια θέαση.

Η Τζούλια συνδύασε το μακρύ πράσινο φόρεμά της με μια όμορφη λουλουδάτη μάσκα και ένα μικρό μαύρο πορτοφόλι.

Πρόσφατα, η 16χρονη κόρη της Τζούλια και του Ντάνι, Χέιζελ, εντοπίστηκε στο Φεστιβάλ Καννών του 2021 με τον μπαμπά της. Ο Danny είναι ο κινηματογραφιστής για τη νέα ταινία του Sean Penn, Flag Day.