Αύγουστος 2014

Το ακριβότερο σαλάμι του κόσμου...

Βρήκαμε επιτέλους μετά απο πολλές προσπάθειες το ακριβότερο σαλάμι του κόσμου.

Το ξακουστό Olli Salumeria Artisan Salame φτιάχνεται απο ζώα που μεγαλώνουν σε επιλεγμένες φάρμες οι οποίες δίνουν το εξαιρετικής ποιότητας χοιρινού τους στην οικογένεια,η οποία διατηρεί μια συνταγή 160 ετών φτιάχνοντας έτσι ενα απο τα ακριβότερα εδέσματα του κόσμου.

Στην ανώτερη του ποικιλία λοιπόν το Olli Salumeria Artisan Salame μπορεί να φτάσει και 900 ευρώ το κιλό...

Tags: 

Aπίστευτη συλλογή!!!

Σε μια αποθήκη στην Αριδαία φυλούσε το θησαυρό του ο 28χρονος Γιαννης Κ.

Απο τα 4 του χρόνια άρχισε να μαζεύει καπάκια απο αναψυκτικά μέχρι και τα 25 του οπότε αποφάσισε να τα μετρήσει και να τα εκθέσει.
Ο αριθμός της συλλογής είναι εξωφρενικός και υπερβαίνει τα 32.000.000 καπάκια...
Ο Γιάννης διεκδικεί με αυτήν την συλλογή μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness..

Tags: 

Αερογέφυρα ζωής προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αερογέφυρα μεταξύ Ηρακλείου, Ελευσίνας και Θεσσαλονίκης στήθηκε σήμερα το πρωί για τη μεταφορά μοσχευμάτων ήπατος και νεφρών από 31 χρόνο που νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο εγκεφαλικά νεκρός.

Mπισκότα με Μαριχουάνα!!!

Έφοδος αστυνομικών δυνάμεων στην καλλικράτεια χαλκιδικής σε μαγαζί με μπισκότα αποκάλυψε την πραγματική φύση της εν λόγω επιχείρησης.
Στις συσκευασίες των σπιτικών μπισκότων,είχε μικροποσότητες μαριχουάνας που οι μυημένοι αγόραζαν καταβάλλοντας το εκάστοτε αντίτιμο.
Τα βλέμματα τράβηξε η πελατεία του καταστήματος μιας και σχεδόν όλοι οι πελάτες ήταν νεαροί και όχι και πολύ καλοντυμένοι.

Tags: 

Παράνομο κρεματόριο στη Λαμία...

Παράνομο κρεματόριο καύσης νεκρών λειτουργεί τα τελευταία 2 χρόνια στην πόλη της Λαμίας.
Κάνοντας χρυσές δουλειές λόγω μονοπωλίου,καθώς δεν υπάρχει άλλο κρεματόριο στην Ελλάδα,καίνε τους νεκρούς με κόστος 400 ευρώ.Αυτό δημιουργεί πρόβλημα σε όλη τη βιομηχανία του είδους μιας και η παράνομη αυτή δραστηριότητα,είναι απαγορευμένη στην Ελλάδα και όποιος ήθελε να χρησιμοποιήσει αυτον τον τρόπο για να αποχαιρετήσει τον θανόντα,ήταν αναγκασμένος να τρέχει μέχρι τη Βουλγαρία...
Το κρεματόριο συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι και τώρα ανενόχλητο...

Tags: 

Τόλμη και γοητεία.

Τη γνωστή αμερικάνικη σαπουνόπερα θυμίζει η ιστορια 24χρονης ηθοποιού που ζεί τα τελευταία 5 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.
Η νεαρή είχε συνάψει σχέσεις με το γιό πασίγνωστου επιχειρηματία της συμπρωτεύουσας διατυμπανίζοντας τον έρωτά της σε γνωστούς και αγνώστους.
Τα δεδομένα όμως άλλαξαν όταν ο πατέρας του 28χρονου μπήκε στη μέση και απειλώντας να αποκληρώσει τον νεαρό απαίτησε να χωρίσουν.Έτσι και έγινε λοιπόν και ο νεαρός στράφηκε σε άλλες καλλίγραμες υπάρξεις για να πνίξει τον πόνο του.

Tags: 

Γυρίζουν πίσω οι κόκκινοι κερματοδέκτες.

Γυρίζουν πίσω οι κερματοδέκτες σε όλη τη χώρα αντικαθιστώντας τα καρτοτηλέφωνα σε όλη την επικράτεια.
Η τελική απόφαση για την επαναφοράτους θα ληφθεί μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου,αν και έγκυρες πληροφορίες λένε πως η απόφαση έχει ήδη παρθεί.
Ο λόγος για την αντικατάσταση δεν έχει διευκρινιστεί μιας και η αντικατάσταση των καρτοτηλεφώνων κρατάται ως επτασφράγιστο μυστικό για να μην διαρρεύσει στον τύπο.

Tags: 

Έφεραν Ghostbusters…

Θύμα απάτης έπεσε ηλικιωμένο ζευγάρι απο το Cardiff της Ουαλλίας.

Πιστεύοντας πως στο σπίτι που διαμένουν υπάρχει κάποιο φάντασμα κάλεσαν κάποιον ειδήμονα του είδους ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ τους ζήτησε 100.000 λίρες για να καθαρίσει το σπίτι απο τα φαντάσματα.

Ο 32χρονος Ghostbuster έκανε αυτή τη δουλειά απο το 2006 έχοντας απομυζήσει ενα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό απο αφελείς που πίστευαν πως είχαν κάποιο φάντασμα στο σπίτι τους.

Tags: 

Κάμερες ...σε γνωστά ξενοδοχεία.

Μεγάλη έρευνα διεξάγεται τον τελευταίο μήνα σε όλα σχεδόν τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής στη συμπρωτεύουσα,αφού οι καταγγελίες για παράνομη βιντεοσκόπηση ζευγαριών ξεπέρασε τις 1000.

Πληθώρα ερωτικών video με πρωταγωνιστές ανυποψίαστους πελάτες,έχουν κατακλείσει το διαδίκτυο και υπεύθυνοι θεωρούνται οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων.σε βάρος των οποίων θα απαγγελθούν σύντομα κατηγορίες.

Tags: 

Σελίδες