Ιανουάριος 2021

Η Kate Moss μαζί με την κόρη της Lila,στο πρώτο σόου Fendi catwalk του σχεδιαστή Kim Jones στο Παρίσι

Η Kate Moss και η κόρη της Lila επέστρεψαν στην πασαρέλα για την πρώτη επίδειξη catwalk του σχεδιαστή Kim Jones για την Fendi στο Παρίσι την Τετάρτη.

Η Κέιτ, 47 ετών, έβαλε ένα ασημένιο φόρεμα από σατέν, το οποίο είχε όμορφα διακοσμητικά στο στρίφωμα και η όμοια κόρη της, Λίλα, 18, φαινόταν απίστευτη με ένα ασημένιο φόρεμα με διπλή στρώση.

Τα μοντέλα έμειναν κοινωνικά απομακρυσμένα μεταξύ τους εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας κοροναϊού καθώς στέκονταν μέσα σε γιγαντιαίες γυάλες που έγραφαν τη λέξη «Fendi».

Eurovision 2021: Η Στεφανία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το "Last Dance"

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, τον Μάιο του 2021, θα περιλαμβάνει συμμετοχή από την Ελληνο-Ολλανδική τραγουδίστρια Στεφανία Λιβερακάκη.

Η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2002 στην Ουτρέχτη των Κάτω Χωρών, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη χώρα γέννησής της στον 65ο ετήσιο διεθνή διαγωνισμό.

Η νεαρή τραγουδίστρια έγινε γνωστή στις Κάτω Χώρες στην ηλικία των 9 ετών, όταν συμμετείχε στην ολλανδική έκδοση του δημοφιλούς σόου ταλέντου "The Voice Kids".