Οκτώβριος 2015

Νίκος Φλωρινιώτης: Ένα αστέρι γεννιέται.

Στα χνάρια του πατέρα του φαίνεται πως βαδίζει σιγά σιγά ο Νίκος Φλωρινιώτης, ο γιος του πασίγνωστου "Πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα;". Η επιτυχία που έχει σημειώσει το τελευταίο διάστημα είναι αξιοπρόσεκτη ενώ το φαν κλαμπ του μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Tags: 

Πανικός: Βίσση και Βανδή μαζί;

Φωτιά έχουν πάρει τα κουτσομπολίστικα περιοδικά με την είδηση που έπεσε σαν βόμβα στα κοσμοπολίτικα πηγαδάκια και σίγουρα θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το κανάλι Ε, που φέτος έχει πάρει φωτιά με τις θεαματικές μεταγραφές τρανταχτών ονομάτων, έχει αναλάβει την παρουσίαση του show X Factor. Ανάμεσα στα πολλά ονόματα που έχουν ακουστεί για την κριτική επιτροπή που θα περιλαμβάνει το show, είναι αυτό της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση.

Tags: 

Έξαλλη η Βίκυ Σταυροπούλου με ερώτηση δημοσιογράφου.

Τα...δόντια έτριξε για τα καλά η αγαπημένη ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία βρέθηκε υπό το ανακριτικό φως μίας δημοσιογράφους της εκπομπής "Σπίτι μου, Σπιτάκι μου".

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε φυσικά στο θέμα που έχει απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες στα social media, με την αποκαλυπτική φωτογραφία που ανέβασε δηλαδή η κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Tags: 

Άλλη μία πλαστική για την Κάιλι Τζένερ.

Σταματημό δεν φαίνεται να έχει η "συλλογή" απο πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί η Κάιλι Τζένερ, η μικρότερη αδερφή της πασίγνωστης Κίμ Καρντάσιαν, τη φήμη της οποίας όμως δείχνει νε ξεπερνά μέρα με τη μέρα.

Η μόλις 18 ετών περσόνα έχει υποβληθεί σε αμέτρητες επεμβάσεις για να αλλάξει ουσιαστικά δομή του προσώπου και του κορμιού της για να μοιάζει στη μεγάλη της αδερφή.

Μετά το περιστατικό με τα χείλια της, τα οποία είχαν εμφανώς περάσει απο το τραπέζι ενός πλαστικού χειρουργού ενώ εκείνη η Κάιλι το αρνιόταν πεισματικά, σειρά έχουν τώρα τα οπίσθια της.

Tags: 

H Τσιμτσιλή έλαβε ανώνυμο σημείωμα για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Φανερά ενοχλημένη και ιδιαίτερα εκνευρισμένη ήταν η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία όπως αποκάλυψε, δέχτηκε ένα ανώνυμο σημείωμα το οποίο την κατηγορούσε πως είναι υπεύθυνη για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, κάποιος απο τους γείτονες της έγραψε ένα χειρόγραφο σημείωμα και το άφησε στο χαλάκι της εξώπορτας. Το σημείωμα ανέφερε πως ο σκύλος της κ.Τσιμτσιλή γαύγισε όλο το βράδυ, με αποτέλεσμα να σηκωθεί όλη η γειτονιά στο πόδι.

Tags: 

Ο σταρ του πάλκου και η θήκη του κινητού!

Όταν είσαι ένας μεγάλος σταρ και δη, μία ακόμα μεγαλύτερη φίρμα που λέει και το γνωστό άσμα, δεν θα μπορείς να παρά να κυκλοφορείς με απόλυτο απο την κορυφή ως τα νύχια, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αγγίξεις τα όρια της υπερβολής!

Όταν όμως η κουβέντα αφορά τον άρχοντα των κοστουμιών, Γιάννη Φλωρινιώτη, η υπερβολή είναι μία πολύ απαλή λέξη για να μπορέσει να περιγράψει το μεγαλείο αυτού του μοναδικού καλλιτέχνη.

Tags: