Δεκέμβριος 2014

12 ταινίες που δεν αξίζει να τις δείς:

Κι όμως, υπάρχουν ταινίες, που παρά τις προσπάθειες (ή μη) των δημιουργών τους, δεν αξίζει καν να τις δείς.

Μια τέτοια λίστα σας δίνουμε κι εμείς σήμερα. Μια λίστα με τις χειρότερες ταινίες της σεζόν που μας πέρασε, που αν δεν τις έχετε δεί ακόμα, να ξέρετε πως πράξατε άριστα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις δείτε.

Θα δείτε πως στη λίστα υπάρχουν και ταινίες που δεν θα το περιμένατε, βάση της δημοσιότητας που έλαβαν, όπως το "Gravity" για παράδειγμα, αλλά πιστεψ' τε μας! Καλώς βρίσκονται σ' αυτή τη λίστα.

Δείτε σε ποιές αναφερόμαστε:

12. 'Pain and Gain'

Μετά από 65.000 παράπονα, η Microsoft παίρνει μέτρα ενάντια στους απατεώνες της τεχνικής υποστήριξης

Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό πως υπάρχουν κάποιοι επιτήδειοι οι οποίοι παριστάνουν τους τεχνικούς υποστήριξης προϊόντων Microsoft.

Παίρνουν τηλέφωνο με πρόφαση κάποια δήθεν βλάβη που υπάρχει στα προϊόντα, και με διάφορα τερτίπια καταφέρνουν και αποσπούν χρήματα από ανυποψίαστους χρήστες. Είναι κοινό μυστικό άλλωστε πως ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών windows δεν έχουν άδεια χρήσης για το λογισμικό τους.

«Έλα και εσύ, ενίσχυσε το κοινωνικό παντοπωλείο και βάλε τρίποντο στη ζωή»

Αυτό είναι τι σύνθημα που χρησιμοποιεί το γραφείο αθλητισμού σε συνεργασία με τη διεύθυνση κοινωνικής προστασίας του δήμου Χανίων, που εν όψη Χριστουγέννων διοργανώνει παιδικούς αγώνες μπάσκετ 3x3 το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο και μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά από 6 έως 12 χρονών.

Στόχος του τουρνουά είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα απ' όσους συμμετέχουν για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Χανίων.

Στους 16 πιο απογοητευτικούς προορισμούς η Αθήνα!!!

Την λίστα της Reddit με τους 16 πιο απογοητευτικούς προορισμούς δημοσίευσε το Business Insider ώστε να προστατεύσει τους τουρίστες για να μην σπαταλήσουν χρόνο και χρήμα σε μέρη που θα τους απογοητεύσουν.

Έτσι κλήθηκαν οι χρήστες της υπηρεσίας Reddit να απαντήσουν στην ερώτηση, ποια θεωρούν ότι είναι τα πιο απογοητευτικά μέρη στον πλανήτη που έχουν ταξιδέψει ώστε να μην την «πατήσουν» και άλλοι επισκέπτες;

Συγκεκριμένα για την Αθήνα οι επισκέπτες της είπαν "Περιμένεις να δεις την γενέτειρα του μεγαλύτερου πολιτισμού και αντικρίζεις μόνο φτωχογειτονιές και σκαλωσιές".

Ήθελε να κερατώσει την φίλη του ο Alexis Sanchez της Άρσεναλ, αλλά έμεινε μπουκάλα!

Την είδε και πολύ ωραίος γκόμενος ο ποδοσφαιριστής της Arsenal, Alexis Sanchez, και την πάτησε.

Ενώ βρισκόταν σε σχέση με την Laia Grassi, τον εξαφάνισε από τον διαδικτυακό φωτογραφικό της χάρτη, μετά τους ισχυρισμούς της Μις Χιλή 2013 Camila Andrade πως της έστελνε μηνύματα πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο! Σύμφωνα με την Camila Andrade, ο Sanchez την πολιορκούσε ακόμα και όταν ήταν μαζί με την κοπέλα του Laia!

Scarlett Johansson: Το να είσαι μητέρα είναι ευφορικό!

Η σέξυ ηθοποιός Scarlett Johansson, η οποία έγινε πρόσφατα μαμά, μιλώντας για πρώτη φορά για την κόρη της, την Rose Dorothy, δήλωσε πως το να είσαι μητέρα σε κάνει να νιώθεις ευφορία!

"Μυρίζει τόσο γλυκά! Δεν μπορώ καν να περιγράψω το πόσο γλυκά, αλλά σε κάνει να νιώθεις απόλυτη ευφορία!".

Μίλησε επίσης και για την καινούρια καμπάνια του Dolce & Gabbana fragrance, The One, λέγοντας πως ήταν εξουθενωτικό αλλά με τον πιο υπέροχο τρόπο. Δεν ήξερα ποτέ πόσο συμαντικός είναι ο ύπνος μέχρι τώρα!

Αυτά είναι! Δείτε ποιες κατηγορίες πορνό απαγορεύτηκαν στην Μ.Βρετανία!

Βρετανοί νομοθέτες κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιές κατηγορίες πορνό θα επιτρέπονται και ποιές θα απαγορεύονται από εδώ και στο εξής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πάντοτε οι Βρετανοί είχαν αυστηρούς κανόνες για το θέμα, αλλά τώρα, το να διαβάζουμε ποιές κατηγορίες συγκεκριμένα απαγορεύονται, συγνώμη, αλλά είχε πολύ πλάκα!

Πλεον, από τα website και τις τσόντες που θα κυκλοφορούν στην Βρετανική αγορά, θα πρέπει να λείπουν οι εξής κατηγορίες:

- Μπατσάκια στα πισινά

- Το ράπισμα

- Το μαστίγωμα

- Κάθε είδους διείσδηση με ξένο αντικείμενο

Η Eva Mendes έδειξε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της, Esmeralda!

Πλάκα αποφάσισε να κάνει η Eva Mendes όταν είπε πως θα δείξει σε παγκόσμια πρώτη την φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της, Esmeralda. Η Mendes, γέννησε στις 12 Σεπτεμβρίου την κόρη της, καρπό της σχέσης της με τον ηθοποιό, Ryan Gosling.

Η 40χρονη λατίνα ηθοποιός έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και την γέννηση της μικρής κυρίας Gosling, στο The Ellen DeGeneres Show. Η εμφάνισή της ήταν άψογη, και η σιλουέτα της σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε γυναίκα που μόλις έχει γεννήσει.

Παντρεύτηκε η Solange Knowles και μας δείχνει πως περνά στον μήνα του μέλιτος!

Η μικρή αδερφή της Beyoncé, Solange Knowles και ο σύζυγός της, Alan Ferguson, πήγαν ταξίδι του μέλιτος στην Βραζιλία και δεν παρέλειψαν να μας δείξουν και τις φωτογραφίες τους, για να μην τυχόν και δεν το μάθουμε.

Solange γέμισε το Instagram της με μία σειρά από καλλιτεχνικές φωτογραφίες κυρίως του εαυτού της, κάποιες του άντρα της και άλλες από τα μαγευτικά τοπία της εξωτικής Βραζιλίας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από δύο εβδομάδες, στην Νέα Ορλεάνη, και τις στιγμές τους αυτές τις μοιράστηκαν με συγγενείς και φίλους τους.